Ψήφισμα Γ.Σ. ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ για Κυπριακές Αερογραμμές
February 17, 2012
Την «ανεπάρκεια» της Διοίκησης/Διεύθυνσης των Κυπριακών Αερογραμμών να χειριστεί επιτυχώς τα θέματα της εταιρείας και να αποτρέψει την καθοδική της πορεία, διαπιστώνει σε ψήφισμά της, η Γενική Συνέλευση της Παγκύπριας Συντεχνίας Πιλότων (ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ)
Σε έκτακτη συνεδρία της, με θέμα τη μέχρι τώρα πορεία των Κυπριακών Αερογραμμών και το σχεδιασμό των περαιτέρω ενεργειών της Συντεχνίας, ομόφωνα εκφράζει την πρόθεση των μελών της να εξετάσουν το ενδεχόμενο εξάντλησης όλων των νομικών τους δικαιωμάτων, μη εξαιρουμένων και των ποινικών αγωγών, για τυχόν ευθύνες που προκύπτουν από παράνομες ενέργειες των Διοικούντων.
Τέλος, επαναβεβαιώνει την καθολική στήριξή της προς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑ.ΣΥ.ΠΙ και το εξουσιοδοτεί να συνεχίσει με τις όποιες ενέργειες κρίνει απαραίτητες, για να διαφυλαχθούν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα τόσο των μελών της, όσο και της εταιρείας.
![]() | DirectDeals: Έκπτωση 40% New Body Gym / ΓυμναστήριοDirectDeals : Έκπτωση 40% New Body Gym / Γυμναστήριο 45€ από 75€ (Έκπτωση 40%) Mηνιαία Συνδρομή για να Αποδράσετε από τους Έντονους Ρυθμούς ... |
![]() | Fitch: Υπό αρνητική παρακολούθηση οι αξιολογήσεις των κυπριακών τραπεζώνΥπό αρνητική παρακολούθηση έθεσε ο διεθνής οίκος αξιολόγησης Fitch Ratings τις μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις των κυπριακών τραπεζών Κύπρου, Λαϊκή και Ελληνική, επικαλούμενος ... |
![]() | Στο διορισμό των πέντε μελών του ΔΣ της Λαϊκής Τράπεζας προχωρεί σήμερα ο Υπ. ΟικονομικώνΣτο διορισμό των πέντε μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Λαϊκής Τράπεζας αναμένεται να προχωρήσει σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλή σε ... |








